Podaljški lahko hitro in enostavno dodajo volumen in dolžino ter naravno polepšajo vašo pričesko za drugačen videz, da postaneš vip Bejba. Lahko so hiter in razveseljiv način za nadomestilo za slabo frizuro ali pripravo na posebno priložnost. Obstaja veliko različnih vrst lasnih podaljškov. Če imate težave z obveznostjo, ko gre za lase, razmislite o podaljških s sponkami. Hitro jih lahko dodate za povečanje obsega ali dolžine in so odlična začasna rešitev, da ugotovite, ali želite poskusiti nekaj bolj drastičnega. Podaljški trakov in vroče/hladne vezi nudijo trajnejšo rešitev. S toliko možnostmi boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo videti odlično in bo dopolnjevalo vaš življenjski slog.

vip Bejba
Dobri lasni podaljški niso poceni in poceni lasni podaljški niso dobri. Če se odločite za kakovostne lasne podaljške, vam jih frizer pomaga pravilno nanesti in jih dobro neguje, naj bi zdržali do osem tednov. Odvisno od podaljškov lahko celo naročite svojega stilista, da jih odstrani, očisti in spremeni položaj. Če je temu tako, lahko negovane podaljške nosite tudi do enega leta!
Podaljški zahtevajo malo dodatne nege in pozornosti. Če se odločite za trajno rešitev, kot so trakovi ali vroče/hladno vezani podaljški, boste morali upoštevati nekaj dodatnega časa za pranje, sušenje in oblikovanje novih las. Dobri lasni podaljški izgledajo kot pravi lasje! Kakovostni lasni podaljški se neopazno zlijejo z vašimi lasmi. Večina ljudi ne bo opazila razlike, razen tega, da so vaši lasje nenadoma zrasli – v bistvu čez noč!
Lasni podaljški niso samo za dodajanje dolžine. Polovica ljudi, ki si podaljšujejo lase, se ne odloči za dodajanje dolžine, ampak iščejo volumen. Če dodate nekaj strateških podaljškov, ki so dolgi približno toliko, kot so že vaši lasje, bodo vaši lasje videti polnejši in bolj zdravi. Navdušenci nad podaljški poročajo, da so zaradi podaljškov videti tudi mlajši!
Nanos lasnih podaljškov je vse hitrejši in lažji. Ko so lasni podaljški vse bolj priljubljeni, je prišlo do pomembnega tehnološkega napredka, ki omogoča hitrejše in lažje nanašanje lasnih podaljškov. Lasni podaljški morajo biti udobni. Seveda boste opazili, da imate po podaljških precej več las, a to bi morala biti res glavna razlika.