Bi se želeli enkrat za vselej znebiti dlak na kateremkoli delu vašega telesa? Vas skrbi kakšno znamenje na vaši koži? Odstranjevanje znamenj na napotnico hitro in učinkovito odpravi vaše težave ali bojazni glede določenega znamenja. Na vas je le, da se čim prej naročite na pregled, kjer bodo vaše znamenje skrbno pregledali in ga po potrebi ali na vašo željo odstranili. V dermatoloških klinikah pa nudijo tudi lasersko odstranjevanje dlak, s čimer se za vselej znebite dlak na določenem predelu telesa in tako nikoli več ne rabite skrbeti za britje, depiliranje in podobno.

Dermatološke preglede lahko opravite na napotnico ali samoplačniško. Cene samoplačniških storitev so odvisne od obsežnosti vaše težave in še nekaterih drugih dejavnikov, zato vam bodo točno ceno povedali ob samem pogovoru o vaših težavah. Vsekakor pa so cene dostopne vsem ljudem, ki si želijo odstraniti kakšno znamenje, ki jim zbija samozavest ali ovira pri vsakdanjem življenju.

lasersko odstranjevanje dlak in pregled kožnih znamenj
Čakalne dobe v javnih zdravstvenih zavodih znajo biti kar dolge, kar zagotovo ni dobro za paciente, ki odstranitev znamenja potrebujejo takoj, ker gre za potencialno rakavo znamenje ali pa tudi zato, ker jim neko znamenje že res dolgo časa povzroča težave in bi se ga radi čim prej znebili. Zato so ravno dermatološke klinike priročna rešitev, saj načeloma nimajo tako dolgih čakalnih vrst.

Lasersko odstranjevanje dlak poteka po najnovejših metodah, postopek pa je hiter in neboleč. Laserski žarek se usmeri v določen mešiček, ki ga uniči in s tem poskrbi, da dlake ne rastjo več. Gre torej za zelo učinkovito metodo odstranjevanja dlak, zato je ta metoda med ljudmi vse bolj priljubljena. Poslužujejo se je tako ženske kot moški.

Večina kožnih znamenj ni nevarna, a kljub temu se nekateri ljudje odločijo, da bi si nekatera znamenja odstranili. Postopek lahko v ambulanti opravijo lasersko ali kirurško. Gre za povsem varno metodo, ki poskrbi, da se odstrani celotno znamenje.