Prestižna pisala ostajajo večna klasika in produkt, ki ne gre v pozabo. Če želite najti pisalo zase ali preveriti ponudbo vam je ta na voljo tukaj www.pisala.si/prestizna-pisala/. Kljub temu, da se je večina pisanja preselila na tipkovnice in računalnike, pa pisanje na roko vseeno ostaja način s katerim lahko prenesem osebno noto na papir. O tem priča tudi to, da pomembne dokumente še vedno podpisujemo ročno. Čestitka, voščilo, zahvala ali katero drugo osebno sporočilo napisano na roke sporoča prejemniku, da ga cenimo, spoštujemo in je v splošnem lepše sprejeto ter bolj osebno. Pozitivni učinki pisanja na roke pa pripomorejo k vitalnosti naših možganov.

 prestižna pisala
Prestižna pisala so lahko zelo lepo darilo ob zaključku šole, diplomiranju, zagovoru magistrske naloge in podobno. Prav tako so primerno in lepo darilo ob raznih poslovnih uspehih in napredovanju. Zgrešili pa ne boste niti, če prestižno pisalo podarite v dar ob rojstnem dnevu ali drugih življenjskih prelomnicah. Če kot podjetje izberete prestižna pisala kot darilo poslovnim partnerjem in strankam, s tem sporočate, da vaša skupna sodelovanja jemljete resno in jih cenite. Ko izbirate prestižno pisalo se je pametno ravnati po petih predpisanih smernicah. Prva smernica je način pisanja. Glede na vrsto pisave in namena uporabe se razlikujejo tudi pisala. Naslednja točka so materiali.
Vsa prestižna pisala so izdelana iz kovine. Za kakšno vrste kovine gre pa je odvisno od vaših želja in kateri cenovni rang si ogledujete. Tako si pod tretjo točko sledi cena. Cena za prestiža pisala se začne pri 20 € in se lahko zelo strmo vzpenja. Pisala, ki segajo nad 100 € so narejena iz trpežnejših materialov, v ospredju pa je tudi tehnološka dovršenost. Tista pa, ki presegajo ceno 500 € pa bodo skoraj zagotovo izdelana ročno in iz redkejših in prestižnih materialov. Na lestvici sledi edinstvenost, kar ponazarja v kolikšni meri je prisotna personalizacija ali pa gre za posebne izdaje. Na koncu ne pozabite še na embalažo, ki je lahko skoraj enako pomembna kot samo pisalo. Za vse kar vas zanima iz področja prestižnih pisal vam bodo znali odgovoriti in svetovati v podjetju Pisala.si.