Posteljice za dojenčke pridejo v poštev zgolj pol leta, dokler malček ne zraste, kar si poglejte tukaj www.baby-nega.si/izposoja-otroske-opreme/posteljice-za-dojencke in jo lahko tudi najamete, kar vam bo olajšalo stroške. Nove posteljice za dojenčke so zelo drage in potem po pol leta, ko otrok zraste, niso več uporabne. Težko jih prodate, končajo lahko na smetišču ali pa jih podarite. Skratka, ste na zgubi, namesto da bi ta denar porabili za to, da bi svojega dojenčka še bolj osrečili in sebe tudi. Zato priporočamo tako posteljico, da jo kar najamete, kar bo cenovno za vas zelo ugodno.

posteljice za dojenčke

Posteljice za dojenčke so različne in vse so tako narejene, da ima dojenček stik s svojo mamo. Zato jo lahko sliši, vidi, vonja in otipa, kar mu povzroča ugodje in varnost, zato je miren in se lažje ter hitreje razvija. Dejansko mama in dojenček spira skupaj, ker je posteljica na strani, kjer spi mama, oprta. Vendar je zaščitena z vseh drugih strani, da dojenček ne more pasti na tla s postelje. Zato so posteljice za dojenčke izjemno varne in koristne.

Materiali, iz katerih so posteljice za dojenčke izdelane, so nravni in prijazni dojenčku. So hitro sestavljive in preproste za uporabo. Lahko jih zložite ali namestite za spanje in ne zavzamejo dosti prostora. Ko se odločite za najem, boste izbrano posteljico dobili na dom preko dostavne službe zgolj v enem do treh dni in ko boste posteljico odrabili, jo enostavno vrnete nazaj. Najemnina pa je proti ceni take posteljice zelo nizka in zelo sprejemljiva za mlade družine.

Na razpolago je več modelov posteljic in so zato tudi najemnine različne, zato si lahko vsak izberete tako, kot jo je pripravljen plačati za svojega malčka. Da bo vaš malček zdravo in dobro spal in da se bo kvalitetno razvijal, je namenska posteljica zanj res nujna, da bo imel z vami pristen stik.