Znani zveličar Alfred Vogel je verjel, da za vsako bolezen obstaja rastlina in njegovo tradicijo nadaljuje podjetje Avogel, ki goji zdravilne rastline okoli svoje stavbe v prečudovitih vrtovih. Lahko greste na izlet in jih obiščete, tako boste videli, kako pridelujejo in proizvajajo naravne pripomočke za zdravje in dobro počutje, ki jih lahko uporabite zase in družino. To podjetje prideluje najboljše sokove iz rastlin, kot so sokovi ni sirupi, razne pripravke v obliki tablet, ki so povsem naravni, tinkture, kreme, jušno osnovo in čaje.

Avogel
Na spletni strani boste našli kapljice za oči, omega 3 maščobe, kreme in gele, naravne tablete, ustne vode in zobno kremo, jušno osnovo, različne zeliščne bonbone, kelp, olja, inhalatorje, pršila, sirupe, cink in še marsikaj drugega. Odkrijte na spletni strani. Včasih so se ljudje sami zdravili z znanjem o zeliščih in rastlinah, kakor je to počel A. Vogel in nam to znanje predal naprej v obliki znanja ter produktov.
Zato lahko danes tudi mi uživamo sadove narave in se hitro ter učinkovito podstavimo lažje in težje zdravstvene težave. Dobro se je seveda posvetovati glede tega z zdravnikom in farmacevtom, kajti če jemljete sintetična zdravila se lahko tudi izključujejo in tepejo z naravnimi zdravili, zato bodite vseeno zelo previdni.
Pojdite v lekarno in se posvetujte, kajti tam dobite te pripravke za zdravje in v lekarni vam bodo seveda dobro in strokovno svetovali. Lahko pa pokličete strokovnjaka v podjetje A. Vogel in se posvetujte z njim. Če vam lahko pomaga, seveda bo, drugače vas bo napotil na druge strokovnjake. Če ne uživate sintetičnih zdravil, sploh takih, ki ne vplivajo na vaše življenje, potem je dobro, da preizkusite tudi naravne načine lajšanja tegob. Poslušalstev se in ugotovili boste, ali vam nekaj ustreza ali ne in se sami odločite, kako naprej. Dejansko pa za vsako bolezen ena rožca raste in v to je verjelo kar nekaj ljudi, ki so bili kot zeliščarji izjemno uspešni.