Artis Linija d. o. o. je specializirana tiskarna za samolepilne etikete za različne potrebe, ki jih naročite tukaj https://artislinija.si/. Podjetje vam zagotavlja kakovost nalepk in kratke dobavne roke. Njihove cene so konkurenčne. Ves čas tudi nenehno optimizirajo proces izdelave etiket, kar pomeni, da prilagajajo svojo tehnologijo smernicam na trgu in so vedno v koraku s časom. Z izbranimi dobavitelji grafičnih materialov skrbijo za to, da imajo vse vedno na zalogi. Izdelujejo samolepilne etikete za promocijo in marketing, s katerimi postanete prepoznavni. Vaša blagovna znamka pa bo dominirala na trgu in policah.

nalepke
Z etiketami lahko vaše stranke na inovativen način opozorite na novosti in znižanja. Izdelujejo etikete za kozmetiko in farmacijo, ki so nekaj posebnega. Zaradi tega, ker so lahko v embalaži maščobe ali topila, je pomembno, da so etikete odporne na vse te stvari. Tako bodo vedno ostale lepe in brezhibne, ko jih bo stranka prijela v roke. Tudi, ko jih stranka uporablja je zelo pomembno, da se ne spacajo in razmažejo, čeprav ima stranka umazane roke.
Etikete za prehrambne izdelke morajo biti tudi vrhunske in odporne na vse, kar jih lahko zmoči ali raztopi in razmaže. Vrhunske produkte morate označiti z edinstvenimi etiketami, ki bodo vzbudile pozornost kupcev. Ob enem morajo ustrezati vsem predpisanim standardom. Etikete za kemično industrijo morajo ustrezati ADR zakonodaji, zato morajo biti te etikete izjemno obstojne etikete, ki prenesejo visoke temperature in kemične vplive. V industriji in široki potrošnji pa je vedno več uporabe raznih varovalnih in zaščitnih elementov. Natisnejo vam varnostne in zaščitne nalepke, ki so ekonomična in tudi zanesljiva rešitev.
Nalepke za varnostni inženiring so evakuacijske luminantne nalepke, ki označujejo gasilne aparate. Mednje spadajo tudi nalepke za opravljen servis vozila ali pa nalepke, ki označujejo elektriko. Etikete za plinsko industrijo so testirane glede obstojnosti in kvalitete in so vodilni v tiskanju teh nalepk, saj največ strank naroča pri njih. Bodite med njimi in imejte res kakovostne ter obstojne in vpadljive nalepke. Gre za eno najboljših podjetij na tem področju pri nas, ki veliko testira in ima res dlačne rezultate s tiskom samolepilnih etiket, ki so izjemno zahtevne in izpostavljene različnim vplivom. Kvaliteta je nadvse pomembna in tega se vsi zavedamo.