Cena odpadnih kovin se vedno giblje tako, kot jo narekuje borza. Kakšna je današnja cena odpadnih kovin – preveri na borzi in pošlji povpraševanja na to povezavo, da vam posebej ocenijo kovine, ki jih imate na razpolago. Cena odpadnih kovin je seveda odvisna tudi od tega, kako čista je vaša kovina in katere vrste je. Najbolj se splača prodati baker, železo pa tudi druge kovine, ne glede nato, ali jih mate več ali ne. Kovine so težke, zato se kar nabere dosti denarja.

cena odpadnih kovin
Vaša cena odpadnih kovin bo ocenjena tako, da vam bodo nekaj vprašanj zastavili in na podlagi tega ter osebne ocenitve kovin, ki jih imate na razpolago. Tako se bo cena odpadnih kovin prilagodila vaši ponudbi in dobili boste ponudbo, za katero se lahko odločite ali pa ne. Lahko imate seveda malo kovin, ste zasebnik ali podjetje z veliko odpadkov, če imate kovinske izdelke in vam ostanejo opilki ali razrezane kovine od proizvodov.
Naj se vam kovine ne valjajo v okolici, v prostorih ali v skladiščih, naredite si prostor, saj je cena odpadnih kovin zares ugodna in boste pri tem še zaslužili. Ne samo da bo vaša okolica čista, poskrbeli boste še za naravo. Pridobivanje rud za kovine je namreč zelo umazana industrija in onesnažuje okolje pa še draga je. Zato so odpadne kovine zelo cenjene.
Tako boste zmanjšali stroške obremenitve okolja, saj bodo kovine predelali in jih uporabili za nove izdelke, kar je precej ceneje in bolje za naravo. Pa tudi za vaš žep, ker si boste tako zmanjšali vaš strošek nabave kovine. Tako si boste izboljšali proračun, kar je dosti vredno. Ni pomembno, ali imate majhne kovinske kose ali pa so to odpadni lonci, pohištvo, vozovi, nakladalke, vozila in podobno, kovine bodo razrezali in jih odpeljali, če jih vi ne morete. Denar pa boste takoj dobili v gotovini ali na račun.