Ali veste, da je traktorska kosilnica lahko zelo udobna?

To se sliši kot nekaj na kar ne bi niti pomislili ob besedi košnja, vendar si v njihovi ponudbi lahko izberete čisto novo kosilnico znamke Honda in se prepričate, da strankam zagotavlja udobje in funkcionalnost.

Vrtna traktorska kosilnica se po navadi uporablja kadar želite hitro in natančno pokositi neko travnato površino. Tiste, ki jih imajo v ponudbi se ponašajo z zelo zmogljivim 4- taktnim OHV motorjem. Omogoča tudi nastavljivo višino, ki vam olajša naporno košnjo.

Vrtna traktorska kosilnica

Zaradi vseh novih in izpopolnjenih funkcij, ki jih vrtna traktorska kosilnica zagotavlja, košnja postane opravilo s katerim ne boste več odlašali in ga opravili hitro z malo napora. Omogoča ergonomsko oblikovan sedež z nasloni za roke ter volan z mehkim oprijemom. Hitrost lahko nadzorujete in upravljate po želji, kar vam omogočata hidrostatični pogon in menjalnik.

Vrtna traktorska kosilnica travo kosi sama, vaša naloga je le ta, da jo morate upravljati. Zagotavlja tudi funkcijo mulčanja, kar omogoča sistem Versamow. Tako bo vaša trava tudi v naprej brezhibno rasla.

Kosilnica med natančno košnjo mulčanje ali izmet trave spravi v vrečo. Tako je opravljeno tudi delo čiščenja, ki ga opravite kar sproti med vožnjo.

Vrtna traktorska kosilnica zagotavlja usnjen sedež na katerem boste med košnjo udobno sedeli z naslonjalom za roke in držalom za naprave kot na primer mobilni telefon. Lahko ga tudi napolnite saj ima USB priključek za kabel. Ima led žaromete, poleg njih pa boste lahko preverili funkcije na barvnem LCD zaslonu.

Ta kosilnica je namenjena košenju velikih zelenic, parkov, športnih igrišč in podobno. Če želite izboljšati učinek košnje, pa jo imate seveda lahko tudi doma. Ker pa kosilnica zagotovo ni ravno poceni nakup, imate na spletni strani tudi nekaj popustov.

Zakaj se ljudje odločajo za nakup? Najprej moramo poudariti uporabniško izkušnjo, ki nudi udobje med delom, veliko zmogljivost in hitro zaključeno delo. Možnost košnje velikih travnatih površin tudi spada med eno od  prednosti pri nakupu . Vedno pa so vam v trgovini pripravljeni tudi dodatno svetovati in pomagati pri odločitvi.

Z nakupom te kosilnice boste zagotovo zadovoljni in tako bo vaša izkušnja s košnjo postala prijetna in nenaporna.