Želite natisniti reklamne letake, vizitke, cenike ali ostale stvari za vaše podjetje? Obiščite spletno stran tiskarna-ljubljana.si in si oglejte, kaj vse vam ponujajo.

Tiskarna Ljubljana stremi k varovanju okolja, zato v njihovih procesih ne boste našli okolju nevarnih snovi in materialov. Če se odločite za tisk pri njih, gotovo ne boste razočarani, saj vam nudijo najvišjo kakovost izdelkov po konkurenčnih cenah. Podjetje se je specializiralo za tiskanje poslovnih, marketinških ter ostalih tiskovin, vedno pa so vam na voljo tudi za svetovanje in pomoč glede tiskanja.

Tiskarna Ljubljana vam nudi več vrst tiskanja. Na voljo vam je digitalni tisk, ki se ga običajno uporablja za tiskanje manjših naklad kot so recimo vabila, ceniki, vizitke, letaki, revije. Tovrstno tiskanje ni omejeno s standardnimi formati, kar pomeni, da lahko dobite popolnoma personalizirane tiskovine po zares ugodnih cenah ter tako na unikaten način promovirate svoje podjetje. Offset tisk je odlična izbira v kolikor nameravate tiskati večje naklade. Ta vrsta tiskanja je zato priljubljena predvsem v promociji, saj, kot rečeno, omogoča tiskanje večjih naklad, vse to pa se opravi hitro, kvalitetno ter cenovno ugodno. Podjetje stremi k najvišji kakovosti izdelkov, zato vas za jasnost in čistost motivov ne rabi skrbeti. Vse, česar ne morete natisniti z digitalnim ali offset tiskom pa lahko natisnete s pomočjo XXL tiska. S to vrsto tiska lahko natisnete zares velike formate, torej plakate, transparente, fototapete, znake in napise, nalepke za vozila itd. Z XXL tiskom lahko natisnete tudi material za razne prireditve in dogodke, saj je primeren tako za zunanjo kot notranjo uporabo.

tiskarna Ljubljana
Tiskarna Ljubljana ponuja tudi knjigoveške storitve, zato lahko pri njih vežete diplomsko nalogo, publikacije, pole, ponujajo tudi spiralno vezavo. Kadarkoli med delovnim časom se lahko osebno oglasite v njihovem grafičnem studiu, kjer vam bodo z veseljem svetovali o tiskanju, materialih, barvah itd. ter za vas oblikovali tiskovine. Na voljo pa imate tudi njihovo spletno trgovino, kjer ponujajo učbenike, vizitke, knjige in CMR obrazce.