Vas je strah, da vas bo ob močnih nevihtah zadela strela? Ali pa, da bi se ob morebitnem trčenju zrušil cel vaš sistem ali pa nastal nevaren požar? Naj vas to ne skrbi več, saj si lahko sedaj zagotovite svoj strelovod. In kaj je strelovod? Strelovod je neke vrste naprava, ki se jo namesti na streho in je kovinski ozemljen plašč, da preprečuje udare strele v vaš objekt, industrijo, stanovanje… Če želimo, da pravilno deluje, mora biti postavitev strelovoda pravilna. To si lahko zagotovimo pri podjetju Elektroris, ki ponuja odlično ponudbo in dobro izvedeno storitev. Znajo vam pomagati in svetovati, ter sestaviti načrt postavitve, ker jih ob tem spremljajo njihove dolgoletne izkušnje. Za več informaciji poglejte njihovo spletno stran ali pa jih kontaktirajte na njihovo teflonsko številko, oziroma email naslov. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vprašanja. Vaše želje in potrebe so njim na prvem mestu in se vedno držijo dogovorjenega roka.

strelovod

Dan danes je strelovod obvezen na vseh objektih razen na stanovanjskih hišah. Na stanovanjskih hišah je ta potreben šele po ocenitvi tveganja požarne ogroženosti in lokacije. Torej kot smo že zgoraj omenili, je potrebna natančna postavitev, to pa zgleda tako, da morajo biti vsi strelovodni vodniki na ustrezni medsebojni razdalji, ustreznimi preskoki med njimi in primerno morajo biti oddaljeni od vnetljivih materialov in ostalih instalacij, kateri bi lahko vse skupaj uničili. Preden ga postavimo, je dobro , da poznamo vse o našem objektu, da se lahko odločimo za pravi zaščitni nivo. Poznamo štiri nivoje zaščite.

Ne čakajte predolgo, in si svoj strelovod zagotovite že danes, ter se zaščitit pred vsemi vremenskimi nevarnostmi. Res je, da strelovod ni ravno poceni, ampak bo pa škoda veliko cenejša, ker vam ob morebitnem trčenju ne bo nastal požar ali pa izpad elektrike, katera bi vas lahko finančno pokopala. Varnosti ni nikoli preveč.