Iščete trgovino, kjer bi lahko kupili delovna oblačila, zaščitne maske in industrijska orodja, vse na enem mestu? Potem je spletan trgovina podjetja Pentiv prava za vas. Podjetje Pentiv je bilo ustanovljeno leta 1990. Čeprav so se sprva ukvarjali z elektronskimi napravami in tiskanimi vezji, so danes trgovina z zaščitno opremo in pnevmatskim orodjem. Na splošno, tam boste našli vse, od delovnih oblačil, zaščitnih mask in razkužil, pa tudi industrijska orodja podjetja Atlas Copco. Na splošno vam podjetje Pentiv na enem mestu ponuja vse potrebne praktične izdelke za delo ali pa prosti čas in to po konkurenčni ceni. Pomeni, da boste z nakupom na njihovi spletni strani prihranili tako svoj čas kot tudi denar.

Delovna oblačila so na splošno zelo koristna oblačila, ki jih lahko koristite pri kakršnem koli opravilu doma. Hkrati pa so izredno primerna tudi za različna podjetja, ki za svoje delo zahtevajo nošenje zaščitnih delovnih oblačil. Na spletni strani boste našli pestro izbiro zaščitnih in sezonskih delovnih oblačil ter delovnih čevljev. Vsa ponudba oblačil je izredno kakovostna in vam zagotavlja, da boste pri delu ves čas zaščiteni od glave od pet, v vseh vremenskih razmerah. V podjetju Pentiv so izredno ponosni na ponudbo pnevmatskih orodij svetovno znane švedske firme Atlas Copco, ki jo zastopajo in so njihov uradni distributer. Izbirate lahko med Pro Atlas Copco orodji, kompresorji in industrijskimi Atlas Copco orodji.  Poleg ugodnih cen na Atlas Copco orodja, pa vam v Pentivu nudijo tudi uradni servis na vse njihove proizvode.

Danes nepogrešljive pa so tudi vsi izdelki, ki jih na splošno povezujemo z zajezitvijo epidemije Covid-19. Ker se v podjetju Pentiv zavedajo resnosti epidemije, vam v spletni trgovini ponujajo zaščitne maske različnih vrst, odvisno od vrste uporabe. Izbirate lahko med navadnimi in najpogosteje uporabljenimi troslojnimi maskami, kupite pa lahko tudi maske, ki vas dokazano najbolje varujejo pred koronavirusom, to so zaščitne maske FFP2 z ali brez filtra. Poleg mask lahko izbirate tudi med razkužili, pakiranimi v flaškam po 150 ali 500 ml. Lahko pa kupite tudi večje količine razkužila, pakiranega po 5 litrov. Pentiv, na splošno, ponuja vse potrebno za varno in udobno delo