Paletni viličar je rešitev, ko je potrebno določen tovor prenesti iz ene lokacije na drugo. Takrat je paletni viličar zagotovo najbolj enostavna rešitev. Ta naprava namreč omogoča hiter in preprost transport tovora. Uporaben je tako za večje mase kot za večje količine. Uporabljate ga lahko za domače namene, v kolikor imate na primer doma kmetijo in se srečujete z prestavljate večjega tovora, primeren je tudi za manjša podjetja ne nazadnje pa seveda tudi za industrijsko rabo kjer so viličarji običajno najbolj zastopani. Viličar vam lahko delo zelo olajša.

 paletni viličar
Včasih morate tovor prestaviti le za nekaj metrov, vendar pa lahko ta tovor tehta tudi več sto kilogramov, tako ga je nemogoče enostavno premakniti. Tovor, ki ga sestavlja na primer dvajset vreč cementa bi lahko prestavili ročno, morda vsako posebej, vendar pa paletni viličar poleg truda prihrani tudi veliko časa. Zasnova viličarja omogoča, da tovor prestavi skupaj s paleto in tako paleto prestavi v eni sami transportni poti. V kolikor se s takimi okoliščinami pogosto soočate, je viličar res domiselna rešitev. Če se sprašujete kje najti to priročno in učinkovito napravo, je podjetje Labfill zagotovo pravi naslov. paletni viličar, ki ga boste dobili v podjetju Labfill ima dva motorja, ki delo še olajšata. Poleg tega pa ima še zmogljivo baterijo in vgrajen polnilec.
Cena se prilagaja temu kakšno napravo potrebujete, saj se lahko od lokacije uporabe naprave razlikujejo. Tisti za domačo uporabo ni nujno, da je enak tistemu za uporabo v industrijskih obratih. Pri podjetju Labfill boste za paletnega viličarja odšteli 3500€ + DDV. Za vse bolj podrobne informacije vam je na voljo spletna stran podjetja Labfill, lahko pa se obrnete tudi direktno na njihovo ekipo, ki vam bo kar najbolje svetovala in razjasnila morebitne dvome. Prihranite čas in trud in prepustite da delo namesto vas ali vaših zaposlenih opravi paletni viličar.