Dometic klima za avtodom 12v je trenutno nesporna zmagovalka med vsemi klimatskimi napravami, namenjenimi počitniškim vozilom. O njej si preberi več na spletni strani Robeta, ki vam ta vrhunski izdelek ponujajo po zelo dostopni ceni. Ta kompaktna hladilna naprava združuje številne prednosti, ki vam še dodatno olajšajo preživljanje dopustniških dni in vam zagotavljajo maksimalno udobje na zasluženem oddihu.

Zaradi svoje uzredno kompaktne zasnove in priročne velikosti, je primerna za vse avtodome in prikolice. Kljub temu, da gre za enega najmanjših modelov na tržišču, pa je izredno zmogljiva in vam vaše počitniško vozilo zares učinkovito ohladi. Poleg tega je tudi varčna, njeno delovanje pa neverjetno tiho. Tako se boste lahko tudi v največji vročini odpočili v objemu prijetne klime v vašem avtodomu ali prikolici. Brez poslušanja nadležnih zvokov, ki jih običajno proizvajajo nekatere druge klimatske naprave.

klima za avtodom 12v

Klima za avtodom 12v nove generacije

Zahvaljujoč edinstveni tehnologiji, ki sestavlja klimatsko napravo Dometic FreshJet, lahko popolnoma upravičeno trdimo, da gre za hladilni sistem nove generacije, ki svojim lastnikom močno olajša notranje bivanje v vročih poletnih dneh. Na račun intuitivnega daljinskega upravljalnika, boste lahko klimo popolnoma indivdualno prilagodili svojim potrebam in željam. In to kar udobno zleknjeni na posteljo ali naslonjač.

Povsem individualno lahko prilagajate pretok zraka in ga usmerjate navzgor ali navzdol, levo ali desno in tako poskrbite za optimalno hlajenje. Dometic klima za avtodom 12v pa vam poleg hlajenja omogoča tudi vzdrževanje najbolj primerne vlažnosti v prostoru. Kot odličen dodatek pa se izkaže tudi LED osvetlitev, ki poskrbi za nežno in prijetno svetlobo v vašem počitniškem vozilu.

Ta odlična naprava pa odlično služi tudi ekipi NASE, ki jo s pridom uporablja v svojih vesoljskih plovilih. Njena kakovost in brezhibno delovanje tako niti slučajno nista pod vprašajem. Na vašem dopustu si zaslužite le najboljše, zato si privoščite prvaka med klimatskimi napravami. Dometic klima namreč dela za vas.