Kateri električni skiro je najboljši za mestno vožnjo? To je Unagi Model One, katerim se boste varno in udobno vozili. Če ne veste, kateri električni skiro bi kupili, se vprašajte, kej živite in za kaj ga boste uporabili. Tako boste najbolje vedeli, katerega boste izbrali za sebe ali za celotno družino. Električni skiro ima to super lastnost, da ga lahko vozite vsi, neglede na starosti in velikost, če imate izpit ali pa ne, ker ga zanj ne potrebujete. Glejte le, da boste izbrali takega, ki lahko nosi dovolj veliko kilažo za najbolj težkega člana družine.

kateri električni skiro

Kateri električni skiro izbrati, česte v mestu? Če imate take ulice in ceste, ki so zelo v redu, potem lahko izberete skiro, ki ima trde gume, drugače pa, če ste na podeželju ali na krajih, kjer ceste niso najboljše, raje izberite takega, ki ima napihljive in mehkejše gume. Vožnja z njimi bo bistveno bolj udobna. Za vožnjo v mestu mora biti opremljen z odsevnik in lučmi, da se lahko vozite z njim, drugače lahko plačate tudi kazen.

Kateri električni skiro izbrati, če težko hodite ali se vozite na dolge razdalje v službo ali šolo? Vzemite takega, ki ima dodatno nameščen sedež, da se lahko oprete nanj med vožnjo in si tako odpočijete. Z njim boste z lahkoto prepotovali velike razdalje. Za dolge razdalje vzemite skiro z močnejšo baterijo in motorjem za premagovanje večjih razdalj.

In kateri električni skiro izbrati za otroke? Odvisno je, koliko so stari. Če so pod 14 let, naj bodo zanje skiroji manjši in šibkejši, da ne dosegajo visokih hitrosti. Tako bodo otroci bistveno bolj varni še posebej, ker se moramo zavedati, da je tako vozilo zelo tiho in neopazno, pa vseeno hitro. Za otroke je vredno razmisliti tudi, če bodo s skirojem počeli kakšne vragolije, potem je treba vzeti ojačenega z boljšim okvirjem ter tudi s takimi gumami.

Če pa se vozite tudi z avtom ali javnim prevozom, potem vzemite takega, ki ga lahko zložite in odnesete s seboj ali daste v prtljažnik. Tak skiro je lahek in ima ponavadi tudi naramnico, da ga lahko nesete na rami kot torbo. Prenašate ga lahko tudi v stavbah ali  po stopniščih in ga zoper razstavite, ko ga potrebujete.