Sodobni nadstreški so narejeni iz sodobnih materialov, kot so polikarbonate plošče, kar si poglejte tukaj www.polikarbonatneplosce.si in naročite mojstrom, da vas pokličejo za posvet. Nadstreški pridejo prav na primer pred vhodnimi vrati, da veter, voda, dež in sneg ne zalivajo vhoda. Naredite jih lahko tudi pri balkonu, terasi, na dvorišču ali za avtomobile. Nekateri jih imajo tudi za vrt. Nadstreški so lahko narejeni iz lesa, jekla in pokriti z različno kritino, Zadnje čase so zelo popularne polikarbonate plošče, ki so prozorne, prepuščajo svetlobo in so vseeno zelo trdne proti vsem vremenskim neprilikam.

Nadstreški

Nadstreški so najboljši iz jekla in polikarbonatih plošč. Te vas ščitijo tudi pred UV sevanji, saj so izjemno zdržljive ter niso dovzetne za vlago in mokroto, kot je to na primer les. Enako velja za kovino, Če se so dobro zaščiti, ne bo dovzetna za korozijo. Nadstreški Vek so montažni in se naredijo hitro ter še hitreje zmontirajo. K vam pridejo mojstri vse premeriti in se posvetovati z vami, kaj točno bi želeli imeti.

Nato uskladijo nadstrešek s fasado in izgledom same stavbe, da sta usklajena. Modeni nadstrešek gre na moderne hiše, leseni in klasični na starejše hiše. Nato nadstreške naredijo in jih pripeljejo k vam ter jih v enem dnevu zmontirajo. Lahko jih naročite za vse, za vhod, dvorišče, balkon in teraso in boste imeli dejansko veliko več prostora za uporabo.

Nadstreški so uporabni za domače hiše, kot tudi za poslovne stavbe in za parkirišča pred stavbami, ne glede na to, kako velika so, saj se nadstreške vedno naredi po naročilu. Če pa bi radi naredili sami nadstrešek, je seveda to mogoče. Vi samo naročite polikarbonate plošče, pa vam mojstri jih narežejo na določeno velikost. Montirate jih lahko sami ali pa jih pridejo zmontirat mojstri po naročilu.

Zelo veliko naročil je tudi lesenih nadstreškov, ki se ujemajo s sodobnimi ekološkimi in lesenimi ter montažnimi hišami.