Plin oziroma zemeljski plin, je eden izmed plinov, kateri ni popolnoma nič škodljiv. Plin oziroma zemeljski plin je tako naravi, kot živim bitjem izjemno prijazen. V sebi ima snovi katere, so dobre za določene organizme ter naravo. Pridobiva se iz podzemeljskih nahajališč, ter ga z posebnimi napravami črpajo na površje. Je največje odkritje, kar jih je lahko človek odkril, saj so s tem tako nam kot vsem ostalim ohranil zdravo okolje brez primesi ter strupenih dejavnikov. Zemeljski plin je cenovno tudi zelo ugoden, saj razmišljajo, da bi uporabili plin za vozila z motorji, kajti veliko bi prehranili tako na denarju kot samem zdravju.

Plin

Plin, so začeli uporabljati večji industrijski objektih, kot so razne večje tovarne. Plin, katerega so ustvarili oziroma odkrili, je neizmerno bogat, ne glede na to iz česa je sestavljen, ne škoduje naravi, kar je najbolj pomembno. Zemeljski plin je ubistvu gorivo, kateri je produkt razkroja organskih snovi. Kot že rečeno je odkritje zemeljskega plina,  neizmerno pomembno za športnika kateri veliko kolesarijo, tečejo, ter se ukvarjajo z športom na prostem, saj ti ljudje veliko več kot ostale osebe vdihujejo zrak in s tem v vase uvažajo zrak kateri ni popolnoma nič škodljiv in to je zemeljski plin.

Plin oziroma zemeljski plin naj začnejo uveljavljati, vse industrije, katere se s tem ukvarjajo, kajt zemeljski plin se bo uveljavil povsod, po sloveniji, saj bodo vsi zagotovo odstranili strupene pline, katere jih sedaj uporabljajo, ter začeli uporabljati zemeljski plin, saj bodo vsi zadovoljeni in bo s tem plinom majnša vrjetnost zastrupitve s plinom kot pa je bila leta nazaj. Ostali plini so bili večja možnost zastrupitve ter obolenje z rakom kot pa pri zemeljskem plinu. Če bomo mi pomagali naravi, nam bo tudi ona pomagala naprej živeti. Zato vas prosim, da začnete uporabljati zemeljski plin, saj bomo vsem polepšali življenje, ter narava nam bo izjemno hvaležna.