Čiščenje avtomobila mora biti profesionalno, če želite, da se ohrani barva na zunaj in da je notranjost res globinsko očiščena. Mi očistimo vaše vozilo hitro in do zadnje pikice umazanije zunaj ter znotraj, nazadnje ga zloščimo in lahko ga tudi povoskamo zato, da se ohrani originalna barva in nima prask. Tudi se bo prav lepo lesketal na soncu. Profesionalno čiščenje avtomobila pomeni, da ga očistimo s čistili, ki so primerna za avto in ga ne poškodujejo. Očistimo stekla, sedeže, tla in tepihe, ter prtljažnik. Čistimo osebna in tovorna vozila.

čiščenje avtomobila

Čiščenje avtomobila je najbolje prepustiti profesionalcem, ki imajo za to priprave in orodja. Imajo avtomatski trak, s katerim peljejo vozilo preko raznih postopkov čiščenja, čiščenje z vodo pod pritiskom, čiščenje koles in podvozja. Vse to lahko naročite in najbolje je, da za nekaj časa pustite tam avto, da ga mojstri očistijo temeljito in da se posuši, preden ga prevzamete. Še posebej to velja za tepihe, če so tekstilni.

Včasih je lahko čiščenje avtomobila, ki ga izvedejo ljudje, ki se na to ne spoznajo dobro, usodno za lak in barvo avtomobila zato lahko avto postane grd. Lak se odlušči kot folija in barva se odrgne do kovine. S tem se lahko povzroči dosti škode, ker je treba tak avto potem ponovno barvati, kar seveda precej stane in je nepotrebno. Če vaš avto izgubi barvo in zbledi, se ga samo spolira in povoska in spet bo imel staro barvo, kot nekoč.

Zato morajo čiščenje avtomobila izvesti izkušeni profesionalci, ki jo delajo že dolgo časa s pravim orodjem in kemikalijami, ki so po možnosti tudi neškodljive za okolje. Avto je dobro, da je čist, še posebej velja to pozimi, da ne gnije tam, kjer je umazanija in ga razjeda sol. S tem, ko ga redno čistite lepo zgleda in se ohranja. Zagotovo boste nadvse zadovoljni in je vredno preizkusiti.

Zakaj je notranjost avta tako pomembna, da je čista? Predvsem zaradi vašega dobrega počutja, vonja in zato, da se ne nabirajo bakterije, ki so lahko človeku nevarne. Umažejo pa ga najbolj čevlji, slabo vreme, otroci in domače živali. Vse to se da super očistiti s pravim pristopom.