Ko se odločimo, da bi odprli svoje podjetje ali pa nam v našem trenutnem podjetju primanjkuje prostora v skladiščih za shranjevanje naših stvari je najem skladišča v Ljubljani prava rešitev za vas, še posebej če se nahajate kje v bližini in vam je hitro dostopno. Prav tako pa je najem skladišča na zelo dobri lokaciji, in je opremljeno z vsemi stvarmi ki ni jih mogoče potrebovali. Skladišča imamo na voljo v velikosti 400 m2, visoki pa so 6 metrov, kar je ravno dovolj, če boste rabili dovoz stvari z kamioni in tovornjaki, da bo potek prenosa potekal brez kakršnih koli zapletov in komplikacij. Notri so prostori tudi opremljeni z svetili, zračnim ogrevanjem ki pa omogoča prijetno delo, še posebej v hladnih dneh, ko je zaradi mraza težko delati.

najem skladišča

Najem skladišča ima v bližini tudi veliko parkirišče, kjer bodo lahko vaši zaposleni parkirali brez kakršnegakoli nesporazuma pri iskanju parkirišč, za malico pa bodo vaši delavci in vi lahko šli v bližnjo okrepčevalnico ali pa na hitro okrepčilo v živilsko trgovino. Poleg tega ta je dostopen najem skladišč imate na izbiro tudi najem drugih poslovnih prostorov, najem moderno urejenih pisarn, najem večnamenskih dvoran in pa še najem prostora kjer lahko čez zimo hranite svoj avto dom ali pa druge večje zadeve za katere nimate dovolj prostora doma na dvorišču ali pa v garaži. Vse to je tudi zagotovljeno z dobro varnostjo in zaščito z ograjo okoli.

Če še vedno rabite najem skladišča, pojdite hitro na spletno stran Elma Črnuče kjer si lahko zagotovite najem zgoraj naštetih stvari po ugodnih cenah. Najem skladišča si lahko zagotovite za različna časovna obdobja in se pred tem pogovorite z tam zaposlenimi koliko časa želite imeti v najemu, če pa imate druga vprašanja vam bodo tudi pri tem rade volje pomagali. Za varnost pa vam ni treba skrbeti saj bodo oni poskrbeli za vse.