Ali se radi podate na potovanje in uživate v raziskovanju novih, zanimivih krajev? Če ste izkušen popotnik ali popotnica, že zelo dobro veste, kako pomembno je, da so vaše stvari spravljene v kovček, ki vam omogoča udobno in enostavno mobilnost. Da boste lahko potovali kar najbolj elegantno in udobno, si lahko umislite potovalne kovčke Travel&More, ki jih najdete v ponudbi Bags&More.

Ko potujete, se vam lahko pojavijo težave s prtljago. Ta je po navadi težka, in če jo morate nositi je potovanje lahko precej naporno. Da se vam to ne bo več dogajalo, so potovalni kovčki Travel&More po večini opremljeni s štirimi gumijastimi kolesci, ki so vrtljiva 360°. To vam zagotavlja popolno mobilnost, saj se bo vaš potovalni kovček lahko premikal v vse željene smeri, brez težav. Vaša mobilnost in elegantnost v premikanju pa bosta zagotovila, da bo vaše potovanje potekalo gladko in nemoteno. Nekateri kovčki Travel&More so opremljeni z dvema gumijastima kolescema, ki vam omogočata stabilnost in še vedno zagotavljata veliko mobilnost.

Potovalni kovčki

Za varnost vaših stvari je poskrbljeno

Vas, ko ste na potovanju skrbi, da bi kdo odprl vaš kovček, vas oropal ali zlorabil vašo prtljago? Te skrbi so sedaj odveč, saj so potovalni kovčki Travel&More, ki so jih lahko izberete v ponudbi Bags&More, opremljeni s posebnimi ključavnicami, ki so odobrene s strani TSA (Travel Sentry Approved). Te ključavnice se lahko odprejo in ponovno zaklenejo s posebnim ključem mednarodne varnostne službe, na letališčih po vsem svetu. Vaše premoženje je tako zaščiteno pred krajo, nedovoljenimi posegi ali zlorabo s strani tihotapcev.

Za krajše izlete in daljša potovanja

Se odpravljate na daljše potovanje, ali pa želite le nekam pobegniti, za konec tedna? Od vašega potovanja je odvisna velikost vaše prtljage. Da boste lahko ustrezno shranili vse stvari, ki ih potrebujete na potovanju, v ponudbi Bags&More lahko izbirate med kovčki Travel&More različnih oblik. Če potrebujete ogromno prostora za vse vaše stvari, so vam na voljo izjemno veliki kovčki, s prostornino prek 90L. Lahko pa si omislite kaj manjšega, vendar še vedno primernega za daljša potovanja. Če pa  se odpravljate le na krajši izlet, si lahko izberete kabinske kovčke, ki se prilagajajo meram prtljage, ki jo lahko v letalu nesete seboj, v kabino. Med potovalnimi kovčki Travel&More obstaja ravno pravšnja velikost za prav vsako potovanje.

S seboj vzemite vse kar potrebujete

Če je vaša prtljaga velika in imate pri tem težave z organiziranjem vaših stvari, tako da boste maksimalno izkoristili prostor v potovalnem kovčku in s seboj vzeli največ stvari, naj vam to več ne kravžlja živcev. Določeni potovalni kovčki Travel&More imajo v svoji notranjosti priročni notranji organizator, s katerim boste lažje razporedili svoje stvari in tako dodobra izkoristili celoten prostor, ki vam je na voljo. Nekateri potovalni kovčki Travel&More imajo mrežo, ki vam prav tako pomaga pri razporejanju stvari in pas za fiksiranje, ki bo držal vaše stvari na svojem mestu, zato naj vas ovinki in živahen teren ne skrbijo, saj bodo vaše stvari na varnem.

Potujte v stilu

Ker pa popotniki tudi radi potujejo v stilu, lahko v ponudbi Bags&More izbirate med raznovrstnimi potovalnimi kovčki Travel&More. Izberete si lahko poljubno barvo, od svetlih in temnih do živahnih. Prav tako so potovalni kovčki oblikovani iz različnih materialov. Lahko so iz trdih materialov, da dobro zaščitijo vaše stvari pred udarci ali pa iz malo mehkejših materialov in so tako bolj fleksibilni. Kovčki Travel&More so oblikovani v Sloveniji in vam neglede na material nudijo popolno mobilnost saj so izredno lahki in preprosti za vašo udobno in elegantno uporabo.

Več o potovalnih kovčkih Travel&More na https://bagsandmore.si/133-travelmore.