Imate tiskalnik, in potrebujete najboljše kartuše?

Trgovina toner123.si vam omogoča nakup kartuš za vaš tiskalnik. Vsak lahko kupi tiskalnik različne znamke, zato morajo biti tudi kartuše primerne za točno vaš tip računalnika. Obstajajo dve vrsti kartuš, in sicer kartuša za barvno tiskanje in kartuša za črno tiskanje. Katero kartušo bomo uporabljali, se odločimo sami, lahko pa uporabljamo obe.

Toner 123 trgovina vam omogoča nakup posameznih kartuš, lahko pa kupujete po kompletih, katere si lahko ogledate in izberete na njihovi spletni strani. Njihova prednost je, da je nakup zelo enostaven, izdelki so visoko kakovostni, imajo ugodne cene, stroški dostave so nizki in imajo hitri dobavni rok.

Ponujeno je, da ob nakupu ob nakupu določenih izdelkov, kot so kompleti tonerjev, bobni, kompletov z več kot osem kartušami  ali kompleti etiket dobite brezplačno dostavo na dom! V kolikor, da z izdelkom niste zadovoljni, lahko kartuše, tonerje pošljete nazaj na njihov naslov v določenem roku(60 dni), vam povrnejo vse stroške nakupa. Garancija na izdelke je omejenega časa, vrniti pa se jih da v primeru, da so izdelki nepoškodovani, da niso bili še uporabljeni in da so pakirani v originalni embalaži. Poleg vseh ponujenih kartuš, tonerjev, lahko na spletni strani preverite in opravite tudi nakup tiskalnikov nalepk, etikete, foto papir in A4 papir.

Če ste zaposleni v podjetju, kjer redno tiskajo, ali pa veliko tiskate vi, vam je ponujeno, da kupite več kartuš na enkrat in ob nakupu dobite popust, ter tako privarčujete nekaj denarja. Dostava izdelkov je zagotovljena v času štiriindvajsetih ur.

Za več dodatnih informacij lahko trgovino kontaktirate na telefonski številki 051/392-793, ali pa jim pišete na email račun info@toner123.si. Trgovina se nahaja v okolici Žirovnice, vsak nakup pa lahko opravite preko interneta, kjer imate na voljo plačilo z maestro card ali pa z viso. Ob nakupu se dodatno plača še poštnina, ki znaša le 2,90 eur, nad 50 eur pa je kar brezplačna.