Potrebujete ugoden, kakovosten catering?

Poglejte si spletno stran vrhunski catering Pipo, na kateri boste našli nekaj prav za vas.

catering

Catering je vrsta bogate pogostitve. Vključena je priprava hrane, pijače in celotne prezentacije. Storitev cateringa je celostna , tako se ne boste potrebovali obremenjevati s tem, kdo bo spekel torto, ali pripravil sladice.

Na spletni strani boste našli različne ponudbe, lahko pa tudi najamete prostor. Ponujajo vrhunski catering za posameznike ali pa podjetja, ki praznujejo obletnico, rojstni dan, ali katerikoli drug dogodek želijo izkusiti kreativno in posebno kulinarično doživetje. Njihove izkušnje so zelo bogate, saj letos štejejo že 25. obletnico delovanja.

Ključnega pomena za uspeh podjetja so prav dolgoletne izkušnje v kombinaciji odličnih sestavin s profesionalnim osebjem. O njihovem uspehu govorijo tudi pozitivne reference strank. V podjetju Pipo razumejo, da so vsi dogodki lahko uspešni le v sodelovanju s stranko, za kar je pomembna odlična komunikacija in sposobnost aktivnega poslušanja.  Le na tak način lahko ugotovijo vaše potrebe in hkrati zagotovijo storitev, ki bo vaš dogodek v lep spomin in ga polepšala.

Vsak dogodek se organizira po vaših navodilih, seveda pa tudi z veseljem ponudijo svoje ideje. Glede na vaše želje se poskrbi za okolico, nato se pa pripravi še ustrezno pijačo in hrano. Ker se zavedajo, da je to vaš dogodek, se v samo dogajanje ne vključujejo ampak poskrbijo za vse iz ozadja.

Njihova ponudba hrane je sestavljena iz različnih narezkov, vegetarijanskih prigrizkov, kanapejev in ostale “finger food” hrane.  Pripravijo pa lahko tudi narezke in sirove plošče različnih velikosti in oblik. Narezki so navadno iz več različnih vrst kakovostnega mesa in domačih mlečnih dobrin. Lahko pa tudi imate del ponudbe brez mesa za vse, ki ga ne jedo. Takrat dobite kanapeje brez mesnin in pladnje s sadjem, ki ne bodo potešili samo lakote, temveč tudi potrebo po estetiki.