Slovenci smo zelo znani, da najraje hodimo na morje na Hrvaško. Tudi mi imamo del morja, ampak zgleda da nismo preveč zadovoljni s svojim ali pa ne vemo cenit to kar nam Slovenija ponuja. Pa čeprav med poletno sezono Hrvati zelo vzdignejo cene, nas to ne moti. Ker se poleti vijejo ogromne kolone Slovencev na Hrvaško morje. Najraje se podajamo v apartmaje, ki pa jih na Hrvaškem ne manjka. Apartmaji Hrvaška so za nas zelo obiskano na morju. Nekaj o apartmajih si lahko preberete tudi tukaj https://www.tomazgorec.si/apartmaji-hrvaska/, kjer najdete koristne informacije ter tudi nekaj ugodnih ponudnikov.

apartmaji hrvaška

Res je, da ima Hrvaška dosti več morja in lepše plaže za poležavanje. Zato pa so apartmaji Hrvaška zelo obiskani. Največkrat poiščemo prenočišče prek spleta ter rezerviramo si svoj apartma. Precej ljudi ima svoje spletne strani, kjer hitro lahko najdemo svoj apartma. Imajo pa apartmaje tudi starejši ljudje, ki pa s ne spoznajo na splet. Tisti ne morejo oglaševat svojega apartmaja, ampak ljudje vseeno pridejo k njim. Včasih je k takim lastnikom mogoče boljše it, saj vam za solidno ceno tudi ponudijo svoj apartma. Ker se včasih tudi zgodi, da fotografije niso resnične na spletu, kot v resnici. Nekateri dajo na splet lepe slike, ko pa prideš tja pa katastrofa.

Ko se voziš po hrvaški obali tudi opaziš več krat napis oddaja apartmajev. Če še nimate rezervirano, se tudi tako lahko najde prost apartma. Apartmaji Hrvaška so tudi na otokih, saj ima hrvaška ogromno lepih otokov. Tukaj znajo včasih biti cene višje, ampak je mogoče tu lepše. Vsak za sebe ve, kje bi rad preživel teden ob morju, zato tudi tam poišče prost apartma za svojo družino. Če imate tudi radi pohodništvo, vam priporočam mogoče otok Krk, kjer vam ne zmanjka pohodniških poti in imate čudovite razglede.

Čeprav radi poleti Hrvatje vzdignejo cene apartmajev, bomo Slovenci še vedno najraje zahajali k njim. Vsak se sam odloči kam ga bo pot peljala poleti na počitnice in naj tam tudi uživa.